ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ | HORECA

Σουβέρ πολλαπλών χρήσεων, μπύρας, pvc αντιολισθητικά ή χάρτινα μιάς χρήσης με τυπωμένο το brand name σας. Σουπλά εστιατορίου σε διάφορες διαστάσεις, φάκελοι κουβέρ με χαρτοπετσέτα για μαχαιροπήρουνα, αρωματικά υγρομάντηλα, θήκη επίδοσης λογαριασμού, θήκη για κάρτα εισόδου ξενοδοχείου, μενού, τιμοκατάλογοι, κατάλογοι Braille για τυφλούς (ΑΜΕΑ), καραμέλες, σοκολατάκια και μπισκότα σε ατομικές συσκευασίες, ακρυλικά επιτραπέζια stands προώθησης προϊόντων, κ.ά. όλα με τυπωμένο το λογότυπο σας ή ότι εσείς θέλετε.

Όλα τα προϊόντα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα και τηρούν υψηλά πρότυπα παραγωγής και ποιότητας.

Σχεδιάζουμε δωρεάν τη μακέτα, για όλα τα προϊόντα μας, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν για τις συγκεκριμένες ποσότητες παραγγελίας. Για διαφορετικές ποσότητες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εσείς, επιλέξετε μόνο το είδος και την ποσότητα που θέλετε και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας!

Μετά την παραγγελία σας, εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, και θα σας προτείνει την μακέτα με το brand name σας, προσαρμοσμένο στο προϊόν που επιλέξατε.

Θα βρίσκεται στη διάθεσή σας μέχρι και την τελική έγκριση της μακέτας, μέσω e-mail, και λίγες μέρες μετά, θα παραλάβετε τα προϊόντα στο χώρο σας.

Τόσο απλά!