ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ | ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ | ΜΑΚΕΤΑ

graphic-design-all.jpg

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε αποκλειστικά για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, αφού μελετήσουμε προσεκτικά το εταιρικό σας προφίλ και τις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της μακέτας, από τη σύλληψη της ιδέας έως και την παραγωγή, για μια μεγάλη γκάμα έντυπου υλικού και διαφημιστικών εφαρμογών όπως: λογότυπο, σήμα, φυλλάδια, έντυπα, flyers, κάρτες, αφίσες, μπλοκ, αυτοκόλλητα, ετικέτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, folders, σουπλά, ημερολόγια, βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, διατριβές, λευκώματα, μπροσούρες, συσκευασίες, επιγραφές, καταχωρήσεις, web banners, rollup banners, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, flying flags, διαφημιστικά δώρα κ.α.

Ζητήστε μας οικονομική προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει.

Μετά την αποδοχή της προσφοράς μας από εσάς και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, το δημιουργικό μας τμήμα, συγκροτημένο από έμπειρους και διακεκριμένους γραφίστες, θα επικοινωνήσει μαζί σας, θα σχεδιάσει και θα σας προτείνει την μακέτα που θα εξυπηρετεί ακριβώς, τις ανάγκες επικοινωνίας της δικής σας επιχείρησης.
Θα βρίσκεται στη διάθεσή σας, για κάθε τεχνική υποστήριξη από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το τελικό προϊόν σχεδιασμού (μακέτα), αποστέλλεται στο χώρο σας, σε αρχείο υψηλής ανάλυσης, κατάλληλο για ηλεκτρονική χρήση ή εκτύπωση σε οποιοδήποτε τυπογραφείο δικής σας επιλογής.

Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναλαμβάνουμε επίσης, την επιμέλεια, την εκτύπωση και την παραγωγή των προϊόντων που σχεδιάζουμε για σας, μέσα από ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, προτείνοντας τα πιο κατάλληλα υλικά, με γνώμονα πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Τόσο απλά!