Μ. Χρυσάνθου 4, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 344445        Κιν: +30 6977594330

Λογότυπο | Σήμα


logossitenew1

Το λογότυπο ή το σήμα ενός προϊόντος ή μιας επιχείρησης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επικοινωνίας και η απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή και την εδραίωση της στην αγορά. Είναι η καρδιά της εταιρικής της ταυτότητας και θα πρέπει να προσδιορίζει με σαφή και άμεσο τρόπο, το στόχο και την ιδιότητα κάθε επιχείρησης.

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου λογότυπου είναι αποτέλεσμα μελέτης, γνώσης και σωστού σχεδιασμού ώστε να παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη είτε ηλεκτρονική, να είναι το ίδιο αποτυπώσιμο και αναγνωρίσιμο έγχρωμο ή ασπρόμαυρο και να διαθέτει τις τεχνικές προδιαγραφές για κάθε εφαρμογή του π.χ. κάρτες, επιγραφές, συσκευασίες, λογιστικά και διαφημιστικά έντυπα, προωθητικό υλικό κ.ά.

Το δημιουργικό μας τμήμα αναλαμβάνει με εμπειρία και γνώση την έρευνα, την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό λογότυπου ή σήματος αλλά και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων σημάτων και λογότυπων έτσι ώστε να αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο την ιδιαιτερότητα μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος.

Μετά την παραγγελία σας, εξειδικευμένος συνεργάτης μας, θα επικοινωνήσε άμεσα μαζί σας και θα βρίσεκται στη διάθεσή σας από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ: 120

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ


buttonparagelia

TOP