Μ. Χρυσάνθου 4, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 344445        Κιν: +30 6977594330

Γραφιστική | Σχεδιασμός | Μακέτα


graphic design

 

Αφού μελετήσουμε προσεκτικά το εταιρικό σας προφίλ και τις ιδιαιτερότητες του προϊόντος σας, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε αποκλειστικά για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της μακέτας, από τη σύλληψη της ιδέας έως και την παραγωγή, για μια μεγάλη γκάμα έντυπου υλικού και διαφημιστικών εφαρμογών όπως: λογότυπο, σήμα, έντυπα, flyers, κάρτες, αφίσες, μπλοκ, συνταγολόγια, αυτοκόλλητα, ετικέτες, επιστολόχαρτα, φακέλους, folder επιχειρήσεων, folder λογαριασμού, σουπλά, ημερολόγια, βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, διατριβές, λευκώματα, μπροσούρες, συσκευασίες, επιγραφές, καταχωρήσεις, web banners, ημερολόγια, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, rollup banners, flying flags, διαφημιστικά δώρα κ.α.

Το τελικό προϊόν σχεδιασμού (μακέτα), αποστέλλεται στο χώρο σας σε ηλεκτρονικό αρχείο, υψηλής ανάλυσης, κατάλληλο για εκτύπωση.

Αναλαμβάνουμε επίσης, την επιμέλεια, την εκτύπωση και την παραγωγή των προϊόντων που σχεδιάζουμε για σας, μέσα από ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, προτείνοντας τα πιο κατάλληλα υλικά, με γνώμονα πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και στείλτε μας την παραγγελία σας ή ζητήστε μας οικονομική προσφορά.
Εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα απαντήσει άμεσα στο αίτημά σας και θα βρίσκεται στη διάθεσή σας από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στο χώρο σας, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

TOP